Varful Everest a cazut la cutremur! Acest titlu circula de cateva zile pe net, pe facebook si pe unde mai apuca astia fara minte sa-si puna titlurile! Asa ca i-am sters din grupuri, pagini sau lista de prieteni! Despre ce vorbim aici? Despre faptul ca nu stiu ce nebum a decis ca Varful Everest este cu 2,5 centimetri mai jos decat inainte de cutremur! Nu se mai opresc, ne ataca vizual cu titluri care de care mai aiurite!Varful Everest a cazut la cutremur!

Dragi prieteni de pe facebook, daca mai vedeti astfel de aberatii postate  va rugam sa ne anuntati, ca sa-i facem de ras, sa nu-i mai citeasca nimeni! Pai cum sa pui domnule titlu de o schioapa: a cazut varful Everest. Parca ati lucra cu Victor Ponta la guvern: au crescut salariile in euro la romanii din Iasi! Cu 0,01 centi ca sa vezi! La cursul oficial al bancii din Botswana, a carei moneda o recomandam ori de cate ori dati astfel de stiri!Nu te-ai saturat de presa asta de doi bani cu titluri inselatoare? Iar voi care ziceti ca faceti presa, chiar nu aveti rusine? Cui ii foloseste o astfel de stire sau un astfel de titlu? Azi nu am dat numele publicatiilor, dar data viitoare o sa va fac cu ou si cu otet, poate asa o sa va invatati sa nu mai duceti lumea cu zaharelul!

Inteleg ca va trebui sa schimbam profilul site-ului EstiFraier.info, vom da doar stiri de genul celei de mai sus, cu numele publicatiei care a indraznit sa o lanseze!Alte stiri kLumea: