Urban to go – accesorii de festival de la Traista Urbană, pentru o vară perfectăNe apropiem cu pași repezi de mult așteptata vacanță de vară și mai mult de atât deja celebrele festivaluri în aer liber. Și cum toate acestea nu pot trece neobservate, nici ținutele noastre nu trebuie să fie mai prejos.

Suntem deja obișnuiți cu stilurile etno-chic sau boho-chic iar acestea nu dau semne că s-ar retrage prea curând și de aceea trebuie să ne îndreptăm atenția către articolele vestimentare și accesoriile cu motive tradiționale. La marile festivaluri din străinătate vedem deja cum celebritățile dau tonul în materie de accesorii, iar anul acesta traistele, coșurile împletite sau accesoriile purtate în exces, sunt cele care sunt extrem de promovate.

Dacă ești mândră oacheșă și ești pasionată de bijuterii unicat, poți alege să îți pui în evidență cămașa albă și jeanșii scurți, cu un pandantiv din lemn cu motive tradiționale , sau de ce nu, poți alege să porți mai multe straturi de lănțișoare cu lungimi diferite. Dacă nu ești adepta colierelor și ai un stil mai clasic, poți opta oricând pentru o pereche de cercei din argint cu cristale Swarovsky sau câteva inele discrete.

Pentru mândrii sfătoși opțiunile sunt nenumărate și pline de personalitate și culoare. Fie că vorbim de bijuterii cu motive tradiționale precum brățările din piele, fie că vă place să ieșiți în evidență purtând papioane handmade l care să transmită un mesaj sau chiar și alegerea unui ceas colorat, toate acestea au menirea de a vă scoate din anonimat. Și știm cât de important este acest lucru la festivalurile unde în mijlocul mulțimii o surprindeți pe ea că va face ochi dulci.

Și dacă am vorbit de importanța accesoriilor, să nu uităm că inclusiv poșetele, borsetele și chiar mijloacele de transport urban spun multe despre personalitatea voastră. Traista Urbană s-a gândit la toate acestea și vă oferă o gamă largă și simpatică de astfel de accesorii cool.

Coșurile pentru biciclete  sunt la mare căutare în sezonul cald, iar ele pot fi personalizate după bunul vostru plac. Fie că vorbim de ghirlande de flori sau de panglici colorate, coșurile pentru biciclete pe cât sunt de stylish pe atât sunt de utile și garantat veți întoarce ceva priviri.

Iată că această perioada extrem de vie și de colorată ne oferă posibilități multiple de a sparge barierele și de a ieși din zona de confort, apelând la elemente cool ce îmbină tradiția cu stilul urban și care, înainte de orice au câteva avantaje – unicitate, originalitate și calitate.Alte stiri kLumea:

  • Nu sunt noutati kLumea astazi!