Ungurii si-au gasit in sfarsit tara de origineUn cercetator ungur din SUA a reusit sa descopere dupa zece ani de cercetari tara de unde au venit ungurii: Tanzania! Acelasi cercetator Attilo Kereszegya gasit si o ruda a sa mai indepartata, pe varul secui Ferenc Orban, care precum se vede din poza din punct de vedere al ADN-ului corespunde genetic in proportie de 99,99%, evident restul de 0.01% fiind de origine hunica. Datorita acestui procent mic de ADN hunic se credea ca ungurii au venit din Asia, dar ei au ajuns de fapt tocmai din Tanzania – sub forma de sclavi ai hunilor.

Maghiarii si secuii au evoluat concomitent din cercopitecus australus, o arata si studii recente ale paleontologilor de la Sorbones, doctor in stiinte Csaba Laba, laureat al premiului Nobeli pe a mea ci pe a vecinului. Acesti “bunici” ai maghiarilor au fost luati ca sclavi de Attila cu biciul si adusi pe post de colonizatori in Europa. Intrebat de ce i-a ales pe cei doi din poza acesta a raspuns: ca sa-i putem deosebi si sa nu-i incurcam cu altii de prin partile locului!

Ne bucuram ca in sfarsit si-au gasit radacinile, era si pacat sa se certe atata intre ei, maghiarii si secui, unguri si ceangai, acum au viitorul luminos in fata! Abia astept sa-i vad demonstand pe 15, sunt o splendoare ( de te doare )!

Evident ca orice asemanare cu realitatea este pur intaplatoare, acest articol trebuie tarat ca atare!Alte stiri kLumea: