Cel mai nociv obicei lasat in libertate de stat este fumatul, tu cand te lasi de fumat? Nu iti dai seama ca te otravesti singur, ba mai mult – chiar si pe ci din jurul tau? Iti gasesti mereu o justificare, alegi termene limita sau iti pui conditii – daca aia atunci ma las, daca nu ma las mai tarziu. Ei bine NU uita ca aceasta este o boala, esti dependent de nicotina, a devenit un obicei de care nu poti scapa usor, dar exista terapie, daca vrei cu adevarat, chiar poti renunta definitiv la fumat.Tu cand te lasi de fumat ?

Fara sa-ti dai seama ai ajuns sclavul acestui obicei nociv, ai inceput sa fumezi din joaca si acum nu te poti lasa. Stiu ca ai impresia ca toti te bat la cap, ca au ceva cu tine, insa nu-ti dai seama ca iti faci singur rau? Ai incercat oare cu adevarat sa scapi de acest viciu pana acum? Iti recomand sa stai de vorba cu tine insuti, sa recunosti ca gresesti si sa renunti de maine la fumat!

Cum renunt la fumat in cateva zile? |Simplu – te apuci sa faci altceva, iti dedici o saptamana in care sa renunti si faci orice, dar absolut orice ca sa te abtii. Ok, vei fi nervos este evident ca aa va fi, dar chiar poti daca tii cu adevarat la sanatatea ta si a celor dragi tie. Te-ai gandit ca vor suferi si ei in caz ca se intampla ceva grav cu tine?In loc de epilog:  Oar ede ce nu se interzice vanzarea acestor instrumente de ucis si inca se mai comercializeaza? Pentru banii de la buget? Poate realizam ca se cheltuie apoi de zeci de ori mai mult pentru combaterea efectelor, nu mai zic de evaziunea facuta!Alte stiri kLumea: