Transport kLumea din Germania in RomaniaStateam si ma gandeam ca pana acum nu am discutat despre firme serioase de transport persoane din Germania in Romania, dar nici despre lista neagra a acestora. Asa ca cel mai kLumea site – evident ca nu poate fi altul caci asta e numele – a decis sa faca ordine printre transportatori. Firme sau particulari nu conteaza, pentru noi ce este de luat in calcul este calitatea transportului, apoi pretul si la final, evident seriozitatea! Adica nu faptul ca este serios in afaceri, ci daca este glumet, asa ca noi!

Transport kLumea din Germania in Romania

Incepem cu Job Transport, cea care ofera calatorilor sai o masa calda la mijlocul distantei dintre Romania si Germania. Tuturor calatorilor, nu doar celor mai simpatici, sau prin tragere la sorti! Am stat mult pana sa alegem pe primul concurent, din cei 10 selectionati. Asa a fost sa fie, cele mai multe puncte le-au acumulat ei. Diferenta nu e mare intre primii 10 clasati care vor fi listati pe site-ul kLumea.Info, insa ceva le desparte evident. Avem un transportator care ofera de exemplu o excursie pe luna unui adintre calatorii sai, iar saptamanal premii garantate. Asta ce inseamna? Ca desi pretul este egal cu cel al altor firme, acestia au profit, se gandesc cum sa iti ofere ceva in schimbul banilor pentru calatorie.

Lista neagra a transportatorilor – aici va trebui sa interveniti voi, sa dati detalii certe despre acele firme de transport care nu sunt de incredere, pacalesc intr-un fel sau altul calatorii sau se poarta nu tocmai omeneste. Am auzit de cateva firma, nui o sa dau eu nume, va las pe voi, care trag autocarele exact langa cei de la alba-neagra, luand apoi o parte din castig si ei. Avand in vedere ca subiectul este arhicunoscut, e clar ca nu-s straini de aceste fapte!

Job Transport Persoane SRLAlte stiri kLumea: