NicosTravel OxfordShire este una dintre cele mai kLumea firme de transport international ce asigura legatura dintre Marea Britanie si Romania cu trecere prin Austria si Germania. Atunci cand vrei sa trasmiti un pachet, sa aduci o masina din Uniunea Europeana pana in Romania te sfatuim sa alegi o firma care poate face acest lucru in siguranta si la un pret accesibil. Aceasta este NicosTravel OxfordShire, o firma de transport dor to dor, care preia pachetele de la adresa ta si o duce in cel mai scurt timp la o adresa din Romania sau din alta tara membra a Uniunii Europene [ pentru detalii contactati firma la numerele de telefon afisate mai sus ].Transport international kLumea

Detalii despre transportul international asigurat de firmele romanesti pot fi gasite pe site-urile romanilor din UK, Germania, Austria, Olanda, Belgia si Irlanda. Deasemenea ne gasesti pe facebook pe pagina Calatoresc.Eu, prima pagina de acest gen din Romania, care iti face cunostinta cu majoritatea firmelor de transport de incredere.

Portalul kLumea si Diaspora romaneasca au initiat un program de rezervari online, ce va permite sa gasiti dintr-o singura miscare ce firma va poate duce din orasul X pana in judetul Y din Romania. Trebuie doar sa alegeti traseul, programul va afisa datele firmelor de care aveti nevoie, cu numar de telefon si traseu. Astfel nu veti mai pierde vremea discutand cu zeci de transportatori, castigand atat timp cat si bani, pentru firmele listate de programul nostru au cele mai avantajoase preturi!Daca vrei sa fii si tu inclus in programul de Rezervari online pentru transport international, nu ezita sa ne lasi un mesaj, de preferat la website treceti pagina dumneavoastra personala de contact pe facebook. Va dorim un an in care calatorii sa fie ca furnicile, iar voi sa ramaneti alaturi de noi si in 2016!Alte stiri kLumea: