Tariceanu isi neglijeaza viata de familieRevista KMKZ a fost in vizita la domnul Tariceanu, iar el le-a marturisit cu durere in suflet ca isi neglijeaza viata de familie, de cand cu politica asta murdara, asa se face ca nu si-a mai schimbat nevasta de mai bine de patru ani. Este bine cunoscut faptul ca domnul Catalin Popescu-Tariceanu nu poate sta mult timp cu o nevasta! Tocmai de aceea lumea a inceput sa fie speriata, confuza. Oare ce o fi in capul fostului liberal si actual ALDE? Sa fie vorba de o problema de sanatate sau doar politica nu-i mai lasa timp sa se ocupe de viata privata.

Tariceanu isi neglijeaza viata de familie, nu a mai schimat nevasta de 4 ani!

Se stie deja de lupta pentru suprematie la numarul de neveste dintre Ilie Nastase si CPT [ adica Tariceanu ]. Evident ca aici conduce detasat politicianul – pardon ambii sunt de fapt politicieni, unul la PSD si altul ca aliat al partidului infiintat de Iliescu, deci poate ca de aici si nevestele fara numar? Ce-i drept tenismenul a avut un model belgian, o actrita, deci nu a trecut ca rivalul sau prin politica.

O sa revenim cu noutati despre Catalin Popescu Tariceanu si nevestele sale, pacat ca a intrat in situatia asta care nu-i mai permite sa se ocupe de viata de familie, poate ca o fi varsta inaintata, dar sa nu anticipam.Alte stiri kLumea: