Desi cred ca stiu raspunsul fara sa mai intreb, am sa fac totusi acest pas si o sa zic: tu pe ce stai mai mult, pe Facebook sau pe Google +, le ai pe ambele in portofoliu sau nu? Daca nu stiai, Google iti ofera cam aceleasi variante ca si FaceBook, doar ca arata putin altfel si poti mai usor sa-ti selectezi ceea ce vrei sa vezi de fapt. Intrebarea este de ce stai pe retelele de socializare, ai ceva anume de facut, sau pur si simplu stai si te uiti la ce posteaza altii, ca sa nu te plictisesti?Tu stai pe FaceBook sau pe Google +

Daca ideea de a sta pe retelele de socializare nu are nimic in comun cu afacerile, atunci nu conteaza pe ce stai, important este ca majoritatea prietenilor tai sa fie acolo. Dar daca e vorba de afaceri, atunci o metoda de a te promova este sa fii prezent pe toate site-urile de socializare, deci si pe Google +, nu mai zic de twitter si altele.

Unde gresesc multi dintre cei ce vor sa se promoveze: vor sa fie totul al lor, sa fie ei sefi si sa conduca ostilitatile, doar ca asta nu merge si in plus consuma o gramada de timp, de multe ori si bani. De ce sa nu folosesti o pagina sau un grup care are deja sa zicem 5k fani sau membri? Te asociezi, iesi mai repede la liman! Sfatul meu, evident.La Google + nu mai merge cu like-uri, caci aici este alt sistem, totul merge pe #htaguri, sau pe cautari directe, insa sansele de a fi gasit sunt de 10 ori mai mari! Deci?Alte stiri kLumea: