Site-ul kLumea in 2018A mai trecut un an, iar site-ul kLumea este online din anul 2014, luna septembrie. Ne apropiem vertiginos de limita celor 600 de articole unice si chiar daca am pus suficient hrean la congelator, nu sunt sigur ca asa am rezolvat problema retetelor culinare online.  Mai pe scurt, cred ca am reusit sa facem ceva in cei trei ani si ceva de cand suntem online, iar asta ne face sa ne gandim sa mergem mai departe, pana vom gasi o echipa kLumea de redactori care sa ridice site-ul acolo unde ar trebui sa fie el de fapt.

Site-ul kLumea in 2018

Multi dintre cititorii nostri din diaspora ne-au intrebat cu ce se ocupa Zoll in Germania, iar pentru asta i-am indrumat sa citeasca ce spun romanii pe pagina lor de FaceBook. deci cam asa vedem noi lucrurile, voi intrebati si noi gasim raspunsurile. Stim ca duceti dorul postarilor de la inceput, cele in care radeam de oamenii politici si dadeam stiri kLumea aproape zilnic.

Am mai fost cautati de cei care voiau sa stie ce varsta are Vica Blochina, unde e nascuta si de ce e mereu in vizorul posturilor TV de la noi din tara. Ca si cum nu ne ajunge ca o vedem atat de des pe Laura Cosoi, ce nevoie mai avem de emigrantii de la noi din tara, mai ales ca pe Vica nu o mai baga in seama nici macar Piturca!

 La inceput de an speram sa fim destul de inspirati ca sa fim iarasi in centrul atentiei, sa venim cu stiri si informatii care sa va mai ridice moralul si sa va mai destinda fruntile, caci pentru stiri care sa va intristeze exista Pro TV si restul canalelor media care ne fac sa ne intrebam: oare ceva bun se mai intampla pe lumea asta, sau totul este doar in nuante de gri si negru?Alte stiri kLumea: