Scrie articole si castiga bani kLuemaTe-ai gandit sa castigi bani scriind articole pentru diversi clienti? Da, daca nu ai experienta va trebui sa te inveti sa faci astfel de articole, mai ales ca nisele se tot schimba, va trebui sa te documentezi dar este posibil sa ajungi sa lucrezi sa zicem intre sase si opt ore pe zi si sa castigi 1000 sau 2000 de euro/luna. Poti scrie articole pe cateva teme sau poti primi o comanda de 50 de articole pe o tema anume. Fiecare situatie are avantajele si dezavantajele sale, dar in general persoana instruita si cu ceva perseverenta poate scrie minim cinci articole pe zi de cate cinci sute de cuvinte – la un pret de 2 lei/100 de cuvinte inseamna 2 x 5 x 5 = 50 de lei minim pe zi. Daca lucrezi doar 20 de zile pe luna, doua din trei zile, ai asigurat 1000 de RON lunar cu doar cinci articole pe zi.

Scrie articole si castiga bani kLuema

Evident ca am dat un exemplu pentru doi lei pentru 100 de cuvinte, dar daca vei scrie in engleza sau germana poti dubla de la inceput suma, nu mai zic ca am dat exemplu de articole de doar 500 de cuvinte, dar poti scrie de exemplu de 1000 de cuvinte si deja ai 2.000 de lei lunar asigurati scriind doar cinci articole in medie pe zi, timp de numai 20 de zile. Daca avem un cuplul sot si sotie vedeti imediat ca aveti asigurati 1000 de euro pe luna iar de lucrat veti putea lucra oriunde, la o cabana pe munte, la piscina sau oriunde exista o conexiune la internet.

Daca ti se pare interesnata oferta de a scrie articole kLumea, te invit in echipa noastra de content writeri, tot ce se cere de la tine este seriozitate si respectarea termenelor, de comenzi ne ocupam noi!Alte stiri kLumea: