Scapa de celulita in doua saptamaniNe place sau nu, celulita este de la o varsta ceva obisnuit pentru noi, femeile. Diferenta o face insa modul de viata pe care-l adoptam inca din tinerete, daca vrem sa scapam de aspectul neplacut al celulitei. Din pacate pentru ele, in 90% din cazuri aceatsa forma inestetica apare la femei, desi nici barbatii nu sunt ocoliti, doar ca sunt afectati intr-o masura mult mai mica. Desi acum peste 100 de ani numele parea sa indice o boala, este de fapt un lucru obisnuit, dar inestetic.

Scapa de celulita in doua saptamani

Sub epiderma se gaseste tesutul adipos raspunzator de aparitia celulitei, iar datorita faptului ca structura la barbati este deosebita de cea feminina, barbatii scapa de acest stres destul de des. Nu are legatura cu faptul ca esti gras sau slab, celulita nu este legata de acest aspect, este doar o falsa impresie. Mai mult, exista doua feluri de celulita, lucru mai putin cunoscut de catre publicul larg, neavizat.

Are legatura celulita cu varsta? Si DA si NU, in mod evident odata cu inaintarea in varsta fermitatea pielii scade, insa celulita poate apare la orice varsta, caci structura este aceiasi, inca de la nastere. Totusi grosimea maxima a dermei apare la 30 de ani, varsta de la care celulita apare mai frecvent.

Oare scap de celulita daca slabesc? Raspunsul este neastepat si este negativ, nu scapi de celulita daca slabesti. Pentru asta ai nevoie de exercitiu fizic si de o alimentatie sanatoasa. Scap de celulita prin masaj? NU pe termen lung, efectul este mai degraba de scurta durata si nu se va mentine in timp! Deci despre cum scap de celulita, in episodul viitor!Alte stiri kLumea: