Recent un grup de cercetatori de la 200 de universitati din intreaga lume au pus la punct un studiu care sa salveze Republica Moldova de la dezastru. Bazati pe experienta unor tari ca SUA, Rusia si Germania au tras concluzia ca trebuie sa infiintam rapid Satele Unite ale Moldovei de Est. Astfel rezolvam toate problemele moldovenilor, in primul rand nu va mai fi confuzie, suntem in Moldova de Est, parte a Moldovei lui Stefan cel Mare, nu-i asa? In est!Satele Unite ale Moldovei de Est – salvarea moldovenilor

Noua republica ar putea fi formata din 101 entitati administrative – nu judete ca la romani, ci le-am putea zice Voronine. Fiecare voronina va fi condusa de un Plahotniuc, ales pentru 50 de ani. In Parlament va fi ales cate un voronin pentru a reprezenta echitabil populatia din tara. Ideea ar putea avea succes, mai ales daca limba de stat ar fi japoneza. In felul acesta am evita discutiile etnice, nu vom folosi nici limba romana, nici stalcita limba maldavineasca, dar nici rusa. Stim cu totii cat de mandri sunt moldovenii ca stiu mai multe limbi, asa ca japoneza ar rezolva definitiv certurile.Acum evident ca va trebui sa avem si cate o capitala, pentru fiecare voronina, ea va fi condusa de un shor, iar 10 shoruri de catre un dodon. M-am incurcat, nu mai stiu cum sa desemnez plahotniucii, dar pana la urma tot o scoatem la capat, ce mai conteaza aceste mici amanunte!

Insemnele noului stat federativ vor fi Racul, broasca si o stiuca – pe fundal maroniu deschis, foarte asemanator cu rahatul din tara! Traiasca Satele Unite ale Moldovei de Est!Alte stiri kLumea: