Premierul Victor Ponta va merge saptamana viitoare la Sofia si apoi la Budapesta pentru a pune bazele unui nou mega-stat in Europa, este vorba de proiectul Bulgarom – prin care cele trei state, Romania si Bulgaria si Ungaria se vor uni. Scopul principal este aderarea la Spatiul Schengen, care prin unire se va realiza fara a mai fi nevoie de aprobarea tarilor membre UE. Deja site-ul este pregatit, mai ramane sa se inteleaga cei trei prim-ministri.Romania si Bulgaria se vor uni cu Ungaria in 2221

Victor Viorel Ponta a gasit solutia de a duce Romania in Spatiul Schengen, unirea cu cele doua state vecine, Bulgaria si Ungaria. Noul stat se va numi Bulgarom si va avea aproape 37 de milioane de locuitori, devenind o supra putere in Europa si in lume. Vom deveni astfel cei mai mari prodicatori de mici, muraturi si paprika – va dati seama cu cat va creste PIB-ul acestei noi tari?

Presedintele noului stat Bulgarom va fi evident domnul Iliescu, avand in vedere ca cele doua tari impreuna nu au o populatie egala cu cea a Romaniei, capitala va fi la Sovata – unde a facut Gheorghe armata – iar nemtii vor prelua evident partea de turism din noul stat. Adio exclusivitate pe litoralul bulgaresc, adio plimbarile la Budapesta, Sovata va fi centrul Europei.Evident ca limba oficiala va fi formata din patru limbi, romana, bulgara, maghiara si rusa – ultima ca masura de precauti ein caz de invazie din partea lui Putin, care nu se prea arata incantat de ideea formarii noului stat. Evident ca daca ceva nu va merge bine si planul PSD-ului nu va izbandi, este mana lui Vladimir Putin si a KGB-ului, sa nu spuneti ca nu v-am spus!Alte stiri kLumea: