Reteaua de publicitate kLumea va poate promova in cateva tari din Uniunea Europeana la care se adauga Emiratele Arabe Unite si in special Dubai, Canada si Australia. Daca discutam de Uniunea Europeana va putem promova in Germania si Irlanda, in Olanda si Belgia, in Franta, Spania si Italia sau Suedia. Credem noi ca oferta este destul de larga, iar ca sa fie si mai util, va anuntam ca pentru Austria si Germania avem o mega oferta, site-uri speciale pentru Munchen, Stuttgart dar si grupuri pe facebook cu mii de membri reali, din zona respectiva.Reteaua de publicitate kLumea

Ce primesc daca apelez la reteaua de publictate kLumea? In primul rand veti avea o pagina de prezentare, unde noi va prezentam cititorilor. Pagina poate fi pe portalul tarii respective, sau a orasului – exemple fiind Munchen si Stuttgart, care au propriul lor site pe portalul e4De.Info – deci va puteti adresa direct publicului tinta. Mai primiti un set de trei bannere profesionale, executate de firma de design cu care lucram.Mai primiti dreptul de a publica reclama in cele sase grupuri sponsorizate de noi, iar pentru transportatori oferim inscrierea in programul de rezervari online! Puteti plati pe o singura luna, pe jumatate de an sau pe un an intreg! Cei ce platesc pe un an au avantaje multiple, in primul rand nu vor fi afectati de scumpiri, vor fi promovati mai intens de o echipa kLumea, etc.

Cat costa publicitatea kLumea? Astazi, 15 martie 2015 costa 10 euro/luna, sau 100 pe an! Pentru sase luni se face reducere la 55 de euro! Puteti plati prin Paypal daca aveti cont, daca nu direct la BCR prin transfer bancar!Alte stiri kLumea: