Reparatii kLumea pentru cutii de vitezeServiciile de reparatii cutii viteze camioane sunt speciale si foarte pretentioase. Este nevoie de multa pregatire si personal calificat pentru efectuarea acestor reparatii. Totodata este nevoie de dotari si unelte speciale, in primul rand pentru manevrarea cutiilor de viteza care au o greutate considerabila cat si pentru reparatii. Probabil din acest motiv putine firme se specializeaza doar pe aceasta meserie.

Exista insa exceptii, firme care sunt specializate in servicii de reparatii cutii de viteze camioane, un segment de afacere rar dar foarte important. Sunt multe firme de transport, cu multe camioane care necesita reparatii si intretinere regulata chiar si la cutiile de viteza.

Ce este cutia de viteza?

Ca sa intelegem importanta cutiilor de viteza trebuie sa intelegem ce face aceasta piesa si de ce este atat de importanta. Cutia de viteza este un ansamblu de roti dintate puse intr-o carcasa de metal care transforma puterea motorului in miscare si este direct responsabila pentru performanta vehiculului.

De cutia de viteza depinde performanta camionului si chiar si consumul de carburant, un motiv in plus ca aceasta sa functioneze impecabil. Pentru un mecanic bun de cutii de viteze merita sa platesti in plus pentru ca persoana respectiva sa lucreze pe camionul tau.

Meseria de mecanic cutii de viteze camioane nu este pentru oricine, este nevoie de multa munca pentru a o invata, de multa experienta si pregatire continua. Zilnic apar noutati in domeniu, cutii de viteze mai sofisticate, mai complexe care la fel necesita reparatii.

Reparatii cutii viteze camioane in toata tara

Daca o firma se specializeaza pe reparatii cutii de viteze, mai devreme sau mai tarziu va ajunge sa-si dezvolte afacerea in toata tara. Vestea ca a facut o treaba buna se raspandeste si astfel serviciul de reparatii se trezeste ca ii vin clienti de la sute de km.

Astfel apar ofertele de genul “Servicii de reparatii cutii de viteze cu transport inclus” oferta care include transportul cutiei de viteza de la client la firma de reparatii si inapoi la client dupa finalizarea reparatiilor, pentru o suma modica.

Atelierul de reparatii angajeaza firme specializate de curierat pentru obiecte mari. Astfel preturile transportului se reduc substantial, acesta fiind un ajutor si pentru client care pe langa faptul ca isi poate repara cutia la o firma specializata, iese in avantaj si la transportul piesei.

Tot ce trebuie sa faca un client este sa pregateasca cutia pentru drum. Cutia de viteza se demonteaza de pe camion si se fixeaza pe un palet pentru a usura manevrarea acesteia. Apoi sa astepte firma de curierat care se ocupa de transportul ei pana la firma de reparatii.Alte stiri kLumea: