Lasand la o parte problemele fostului patron de la Pro TV, Adrian Sarbu fiind cu siguranta aparat de avocati buni, putem urmari serialul Puterea destinului atat la Pro TV cat si pe postul Acasa. In original se numeste Sila – dup anumele eroinei principale, sotia lui Boran. Ieri deja acestia erau impacati, Emre a fost impuscat si din fericire nu moare, dar din nefericire va ramane paralizat si nu se va mai putea deplasa decat cu caruciorul cu rotile.Puterea destinului – un serial kLumea

De obicei nu ma uit la serialele turcesti, insa la Puterea destinului m-am uitat de la primul episod si ma voi uita pana la episodul 79, cand se va termina. E un serial lung, caci daca se difuzeaza de luni pana vineri, adica 5 zile pe saptamana, serialul Puterea destinului va rula 16 saptamanani. Finalul e fericit, mai sunt inca tragedii care se vor intampla, insa cei doi iubiti, Sila si Boran vor reusi sa invinga.Dupa tragedia lui Emre Sila si Boran de muta la casa lor, da ai auzit bine – casa lor de langa Istanbul – o casuta de lemn, cu un cal alb pentru ca totul sa fie ok. Din pacate raul Cihan nu se lasa, iar mama Bedar parca este cea mai buna mama din lume, isi apara familia cu indarjire.

Dupa mine serialul merita atentia voastra, caci pe de o parte vedem ce se intalmpla si azi in Turcia, pe de alta parte putem invata ceva. Actorii turci joca bine, chiar pare totul real, nu ca in siropoasele noastre unde ai impersia ca e teatru de papusi. Fratele frumoasei Sila o da in bara la firma asa ca se va intoarce la gradinarie. Pana la urma nu poti ajunge manager cu patru clase, nu-i asa? Oricat ai avea tu intentii bune!Alte stiri kLumea: