Evident ca de azi Calea Natiei este cu totul alta, primul roman cu cip implantat a dat interviu publicatiei Ghimpele.info si a dezvaluit totul, fara a ascunde nimic din planurile autoritatilor. Noi am fotografiat cipul implantat in mana sa, pentru a vedea ce va asteapta! A fost se pare cerinta americanilor, pentru a putea circula fara viza in SUA, dar ce se va intampla daca romanii refuza implantul? Dezbatere publica lansata de site-ul kLumea, pentru ca nu-i asa, nu vrem sa fim implantati fara voie!Primul roman care a fost implantat cu cip

Vasile Andrei Voiculescu sau Vova cum ii spun prietenii, a fost primul roman caruia i s-a implantat un cip in mana in vederea supravegherii sale totale. Acum omul are tot, buletin, pasaport, card medical la el in mana, fara a mai fi nevoie sa le poarte la el. Cardul din mana sa, pe care-l vedeti in poza, este foarte subtire, nu provoaca dureri – poate doar la gandul ca acum in loc sa plece hotul cu portofelul, va pleca cu mana sa!

De cativa ani, mai bine zis de prin 2013 tot circula zvonul ca ne vor pune implanturi, ca si cum am fi niste robotei, pai cine crede brasoavele astea? Poate aia din Brasov, doar stiri de senzatie, menite sa incite pe cei cu 2 clase mai mult ca marfarul. Hai sa lasam chestiile astea si sa discutam de treburi serioase, nu suntem copii.Articolul este special dedicat colegilor de la NewsArad – care ne tot bombardeaza cu postari pe FaceBook, de genul implantul de cip-uri, OZN-uri si mai multe astfel de bazaconii! Poate citeste cineva si se lasa pagubas, se apuca de scris kLumea!Alte stiri kLumea: