Portalul kLumea dupa patru aniAcum aproape patru ani am decis sa infiintam portalul kLumea, am ras cu lacrimi cand cititorii nu isi dadeau seama ca am postat o gluma si luau stirea in serios. Am scris si lucruri serioase, pentru ca asa am promis, ca vom surprinde tot ce altii trec cu vederea. La final am strans peste 580 de articole, speram noi in curand sa depasim sase sute, nu pentru ca ar fi un parg ci pentru ca ar fi o cifra rotunda.

Portalul kLumea dupa patru ani

Ne bucuram ca lumea inca ne citeste, chiar daca scriem din ce in ce mai rar. Unele articole chiar fac deliciul cititorilor, de exemplul articolul despre hreanul pastrat la congelator. In rest nu prea stiu ce ar mai interesa lumea in ziua de azi, in afara de pastrarea hreanului si glumele kLumea, restu as zice eu ca a intrat in banalitate.

Dar ce mai conteaza ce cauta lumea daca noi inca mai vorbim despre trecut fara a vedea in viitor? Important este viitorul, iar site-ul nostru ar trebui sa-si gaseasca alt drum, cel putin asa cred azi, sambata. Maine e duminica, poate ma uit putin peste horoscop, ma uit si vad ca nu am mai actualizat datele din 2015, deci probabil ca si norocul s-a cam schimbat de atunci, nu credeti? ce ma supara totusi este ca am cazut mult la brand, nu mai suntem pe nicaieri, dar cui ii pasa de nume, cand ai trafic? Nimanui, evident! In rest sa auzim numai de bine si ne revedem maine dimineata!Alte stiri kLumea: