Daca cineva s-ar fi gandit ca o singura mama poate da nastere unei intregi echipe de fotbal intr-o singura zi, ei bine o indianca a reusit performanta. Aceasta a dat nastere la 11 gemeni sanatosi intr-o singura zi! Vestea s-a raspandit ca fulgerul in intreaga lume, au scris ziarele si au dat stirea toate televiziunile, insa s-a omis cate ceva. In primul rand nimeni nu l-a felicitat pe tatal fericit, apoi faptul ca acesti bebelusi sunt perfect normali si au atat inaltimea cat si greutatea obisnuita nu a pus pe nimeni pe ganduri.O mamica si 11 gemeni nascuti in India

Cum spuneam nimeni nu s-a gandit la tatal acestor copii, poate pentru ca vechiul record detinut de o americanca ce a dat nastere la 8 gemeni, a fost la fel de senzational. Doar ca atunci cei ce au preluat stirea, stiau putina engleza, pe cand la limba indiana stam mai slab. Asa se face ca in loc sa dam stirea ca pe data de 11.11.2011 intr-un spital din India s-au nascut 11 copii perfect sanatosi, am ajuns sa aflam ca o mamica a reusit sa aduca pe lume 11 gemeni! Halal, presa!Au mai fost astfel de stiri sensationale, inclusiv ca doi gemeni s-au nascut la un an diferenta, cand de fapt era vorba ca unul s-a nascut in 2013, luna decembrie, ora 23:59 si unul la doua minute diferenta in 2014, la ora 0:01. Deci cam asa stau lucrurile cu gemeni fantoma, invetati de jurnalisti fara minte!

La fel de celebru a fost si cazul celor doi gemeni de culori diferite, unul alb si unul negru nascuti de o nemtoaica in anul 1978. Alt caz celebru de gemeni de diferite culori a avut loc in 1939, cand o americanca a dat nastere celor doi bebelusi. Vom dezvolta pe larg alta data, acum ne margini sa radem de stirea cu cei 11 gemeni din India!Alte stiri kLumea: