Am trait sa vad ca lumea mai si face ceva in loc sa se lamenteze, a aparut pagina de facebook “Nu mai vreau la Sun TV” unde cativa tineri vor sa arate ca monopolul celor ce ofera servicii trebuie oprit cumva. Pentru dreptul de a avea televizor si cablu, internet – trebuie sa platesti unpret mare, nu neaparat la propriu ci la capitolul nu mai am drepturi. Adica devii captiv intr-un contract unde cei de la Sun  Communications, care daca nu esti multumit de servicii, ar cam trebui sa le dai 700 de lei inainte sa te poti muta.Sun  Communications sau dreptul consumatorului ?

Ai probleme cu transmisia de programe la Sun  Communications? Acum ai pagina pe facebook unde sa te plangi, teoretic tinerii isi propun sa stranga cel putin 100 de persoane, care sa filmeze televizorul in timp ce nu se poate viziona un canal sau altul si vezi ori ecranul negru ori deja celebra sigla Sun TV – Serviciu indisponibil! Apoi se vor posta fimuletele pe YouTube si iata dovada ca ceva e putred nu in Danemarca ci la Sun Communications. Am putea spune ca merita aplauzele kLumea acesti tineri care ne-au scris la disperare, dupa zeci de apeluri la sediul Sun TV.

Abuzul se pare ca este meseria cea mai apreciata in Republica Moldova, ai puterea de partea ta si vezi pana unde poti merge. Mai pe scurt, mereu tu ca simplu consumator nu ai decat dreptul de a plati. Nu esti servit asa cum scrie in contract? Ei si ce daca? Plange la cer si la stele, doar ca tinerii au decis nu mai stea cu mainile in san si sa actioneze! Va tinem la curent!UpDate: Am fost sunati de un reprezentatnt Sun TV si dupa o discutie placuta de data aceatsa, se pare ca unele treburi s-au remediat! Vedeti ca se poate? [ 13 februarie 2015 ]

Dreptul la replicaAlte stiri kLumea: