Probabil cei mai frumosi ani din viata mea au fost cei din liceu – intre 1982 si 1984 cand muzica era ca sa zic asa, viata mea. Astazi o sa va spin cateva cuvinte despre George Nicolescu si Imnul inecatilor din Atlantida, melodie ce ao am si acum pe vinicl si o ascult cu placere pe vechiul meu pick-up din birou. Au trecut anii, au trecut si gusturile insa cel pentru muzica buna, cea a anilor 60-70 si 80-90 nu se stinge asa de usor.Muzica anilor 60-70 si 80-90

Ma intreb ce ar fi fost tineretea mea fara Cenaclul Flacara, fara Holograf, Phoenix si AC-DC sau Scorpions. Tin minte ca pe un Akai adus de vaporeni ascultam o caseta gajaita de zeci de ori cu melodiile preferate. Insa daca voiai sa asculti ceva de calitate, trebuia sa mergi la Cenaclu, deci nu am scapat nimic pe o raza de 100 de klilometri fata de orasul meu, mereu prezent pe stadion.

Liviu Tudan, George Nicolescu si Compact nu lipseau de la nicio reuniune sau discoteca la care mergeam, iar cand ascultam Hotel California cu Eagles, evident ca invitam fetele la dans. Ce vremuri! Esti indragostit de muzic asta? Te asteptam pe FaceBook alaturi de noi, e simplu sa ne gasesti: Muzica anilor 60-70 si 80-90!Propunerea de azi pentru topul anilor 60 – 90 la sectiunea limba romana, cantareti autohtoni: George Nicolescu si Liviu Tudan – va invit sa ascultati melodia Zbor cu Rosu si Negru, la calitate HD. La sectiunea limba engleza sectiunea artisti straini propun Scorpions si Garry Moore, va las pe voi sa alegeti melodiile!Alte stiri kLumea: