Dupa ce a izbucnit scandalul cu Irina Tarasiuc si cetatenia romana, un nou proiect de lege a fost depus la Camera de garda de catre domnul Dan Diaconescu in direct, proiect de lege ce ar putea lasa cetatenii din Republica Moldova fara cetatenia romana. PP-DD si domnul Dan Diaconescu a deus un proiect de lege prin care cetatenii de peste Prut sa fie obligati sa dea un test poligraf, pentru a se determina daca sunt sau nu cetateni de onoare ai Romaniei. Astfel toti cei ce au redobandit cetatenia romana, dar si viitorii candidati vor sustine un test, cu intrebari capcana, pentru a se determina daca merita sau nu sa fie cetateni romani.Moldovenii ar putea ramane fara cetatenia romana

Din surse apropiate domnului Dan Diaconescu in direct si de la televiziunea poporului am primit urmatoarea veste: moldovenii ar putea ramane fara cetatenia romana daca nu trec testul poligraf! Ieri deja un grup de initiativa s-a adunat in Bucuresti pentru a cere ca toti cei care vor sa vina sau sa plece din Romania sa mearga fara pasaport, doar pe baza buletinului, ca raspuns la noua lege. Iata in continuare si intrebarile capcana ce vor incuia pe multi moldoveni la examenul pentru cetatenia romana:Intrebarea unu: Credeti ca Plahotniuc este bandit si ca are justitia la picioare? Daca raspundeti DA, veti trece mai departe, avand in vedere ca prima intrebare este si cea eliminatorie! Oricum nu stim raspunsul corect, pentru ca cei de la Jurnal TV ne spun ca raspunsul corect este DA, in schimb procurorii inca nu au descoperit adevarul.

Intrebarea numarul doi si trei: De ce ai vrut sa redobandesti cetatenia romana si cine te-a ajutat? Aici va dati seama ca deja va trebui sa spui daca te-a ajutat cineva, ai citit anunturile din makler, etc.  Mai multe detalii in episodul viitor!

all moldova ro

 Alte stiri kLumea: