Metode naturiste de slabitCred ca nu e persoana din lumea asta care sa nu fi auzit ca numarul personelor supra-ponderale este in continua crestere, cei ce sufera de aceasta problema de santate crescand alarmant. Daca in SUA problemele sunt legate de produsele Fast Food, la noi inca procentul celor ce iau masa in astfel de locatii nu este asa de mare, dar in continua crestere. Prin urmare pentru a ne mentine greutatea este suficient sa mancam sanatos, dar pentru a slabi ce facem?

Metode naturiste de slabit rapid si sanatos

Daca vrei sa slabesti sanatos si nu ai puterea de a tine diete de lunga durata, poti folosi pastile naturiste si obtii cam acelasi rezultat fara sa te infometezi. Indiferent ca alegi pastile cu extras de cafea verde, produse cu extract din samburi de Guarana ( spune cinstit, ai auzit de planta asta? ), sau ceai verde, efectul este cam acelasi. Fiecare produs promite ca vei ajunge ca o balerina, insa cu siguranta fara o dieta corecta nu cred ca exista sanse reale. Pastilele de slabit te ajuta sa-ti reglezi metabolismul, dar aportul de calorii si grasimi trebuie sa fie cel normal, altfel arunci banii pe fereastra.

Arentie: femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa foloseasca asftel de pastlie, chir si naturiste. De asemenea cei cu varsta sub 18 ani trebuie sa discute cu medicul de familie sau specialist in nutritie. In rest va recomand sa cititi cu atentie prospectul si sa nu incepeti un tratament pana nu consultati un specialist. Nu ne tratam dupa ureche, e mai grav decat daca nu facem nimic. Incercati sa faceti miscare – sport mai exact, zilnic sau macar de 3 ori pe saptamana, sa transpirati si sa depuneti efort. Succes!Alte stiri kLumea: