Dupa ce ne-am umplut de Metro, Lidl si Penny iata ca e randul celor de la  Marks&Spencer sa investeasca in Romania. Asta inseamna ca piata romaneasca face fata cu brio concurentei, vom manca din ce in ce mai mult din import, dar la preturi mai mici. Intrebarea este ce exportam la schimb? Dupa nemti si austrieci, britanicii de la  Marks&Spencer vor sa ia si ei o bucatica din piata de retail din Romania. Marks&Spencer vine in Romania

Desi gama de produse vandute in reteaua celor de la  Marks&Spencer nu este chiar atat de vasta, oferind dulciuri, paste si sosuri, credem noi ca nu se va rezuma doar la acestea. Din cate stim acestia se ocupau pana acum de moda, iar acum vor sa se extinda, oferind la inceput standuri in propriile magazine de moda. In 2012 firma britanica a intrat pe piata romaneasca de moda printr-o franciza, pana unde se vor extinde vom vedea in anii ce vin.

kLumea treaba, se inmultesc investitorii in Romania, deci suntem pe drumul cel bun, magazinele online si offline rasar ca ciupercile dupa ploaie, oare asta e drumul catre capitalism? Nu stiu ce va insemna pentru romani inca un brand pe piata de vinuri si dulciuri, dar daca e sa vorbim de imbracaminte si nisa fashion, britanicii si-au facut deja un nume printre cunoascatori. Sa le uram succes, atat loc cat si cumparatorilor din marile orase unde acestia vor fi prezenti!Ca sa inchei intr-o nota optimista pentru brenduri romanesti, recomand Dedeman – reteaua de magazine romanesti 100% – pana o sa vanda cei doi frati pontul unora cu mai multi bani [ era o gluma ]!Alte stiri kLumea: