Am crezut ca doar eu sufar de boala de a scrie pe blog, insa uite domnule ca si mama lui Mircea Badea are blog – probabil varanul nu are bani sa o angajeze alaturi de baitaul cel istet, la Antena X ( 1, 2, sau 3). Sau poate nu e fotogenica, nu face roata sau spagatul ca mister “muscolo”, deci inadecvata unui post TV. Important este ca nu am gasit nicio poza cu madam Badea, deci o sa punem una tot cu el – fiul! Nici macar nu stiu daca ar trebui sau nu sa-i raspund, fiind si eu in diaspora, mai bine aleg sa tac. Tacerea e de aur, spuneau strabunii nostri.Mariana Badea – mama lui Mircea Badea are blog

Hai ca am rezolvat, pana la urma am gasit o poza cu Mariana Badea, deci nu ne-am facut de rusine. Stiti ce ma dezgusta la cei doi? Faptul ca au impresia ca daca au o bruma de bani si de notorietate, l-au prins de picior pe stiti voi cine. Viata e lunga si niciodata nu stii ce te asteapta, vedeti cazul Huidu, deci rabdare va cer, inrest fiecare cu viata si norocul sau.De ce sa-ti faci cariera balacarind lumea nu stiu, probabil asa a fost mereu in familia Badea, sa-ti bati joc de altii – meserie de aur – sa nu ajunga pana la urma bratara de fier. Cati nu s-au vazut zei? Felix era mare sef la Antenute, astazi este sef de celula. Cazuri sunt cu sutele, deci cand singura ta activitate e sa razi de altii mai buni ca tine, unde o sa sfarsesti? Probabil in cel mai fericit caz, in anonimat!

Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace!

Mi-am permis sa scriu despre doamna respectiva ca raspuns al unui taliban galagios, asa cum ne vede ‘mneaei pe noi cei ce suntem la cativa kilometri de granita!Alte stiri kLumea: