Liviu Dragnea a fugit in Costa RicaUite ca am ajuns sa-i vedem pe toti politicienii fugiti din tara, acum Liviu Dragnea a fugit in Costa Rica sau dupa alte surse in Brazilia. Ion Iliescu a fost obligat sa preia fraiele PSD-ului si se pare ca va candida la presedentie – evident ca nu are voie conform legii, dar cui ii mai pasa? Nu ne mai ramane decat sa acceptam soarta, daca nici Liviu Dragnea nu mai este in tara sa ne apere de saracie, ce mai putem face?

Liviu Dragnea a fugit in Costa Rica sau in Brazilia

Ion Iliescu a promis ca va tripla salariile dublate de Liviu Dragnea, o va da la scoala pe Dancila si nu va mai pune analfabeti la conducerea PSD-ului, Olguta va fi obligata sa invete limba engleza sau franceza la alegere. In rest va trebui sa tinem doliu macar un an sau doi, caci deja floarea cea vestita a plaiului mioritic, incepand cu Mazare, fasole si Elena a lui Udrea, au ales sa faca banii in alta parte! Oare vom putea supravietui acestei catastrofe?

Ultima ora: Liviu Dragnea a fost vazut in gara din San José cu doua valize mari, una rosie si una galbena in timp ce se ferea de ochii curiosilor. Vom reveni cu date noi imediat ce corespondentii kLumea din America centrala si latina vor avea poze noi si inregistrari in direct!Alte stiri kLumea: