kLumea – joc de cautari frecvente pe GoogleCand vrei neaparat sa gasesti un joc kLumea, trebuie sa cauti, altfel risti sa nu fie ceva pe gustul tau, asa-i? Sincer nu prea mai gasesti ceva cum era odata, sa zic Age of Empires, Faraoh, astea jocuri de strategie nu ce vezi azi pe net. Acum ca am deschis subiectul mi-am adus amint ede un joc de care nu am mai auzit de mult, spanzuratoarea! Il mai tineti minte? Evident varianta in limba engleza, Hangman.  Asa ca am decis sa fac acum un download si sa vad daca merge si pe Windows 8 sau 10.

kLumea – joc de cautari frecvente pe Google

Am gasit Pharaoh pe un hardisk vechi si acum ma ocup de un joc cautari frecvente pe Google, destul de distractiv este ultimul zic eu. Daca vrei sa te joci cu imaginatia o poti face si constructiv, incerci sa ghicesti cam care ar fi cele mai cautate variante ce cuvinte pe Google.  M-am jucat si eu putin, am ales din cele patru variante de joc doar doua, cea cu numele mi s-a parut chiar interesanta, am aflat ca pentru Calatlin cea mai cautata varianta este Botezatu, Crisan pe locul doi si Maruta abia pe locul trei!

Asa ca daca vrei sa vezi care sunt cele mai uzuale 10 cautari pe Google la patru categori: fun, politica, nume si intrebari, icearca sa vezi cum este acest joc. Nu zic ca o sa devii fanul numarul unu, dar merita sa incerci, te va antrena cel putin la fel de mult ca alte jocuri de ghicit. Succes!Alte stiri kLumea: