kLumea.info de vanzareAm decis sa vand site-ul kLumea.info – suntem online din septembrie 2014, adica am depasit patru ani de online si 600 de articole unice. Pretul? Daca ar fi 50 de centi pe articol, ar costa 300 de euro, un pret decent zic eu. Numele e ok, a fost chiar banos pe vremea cand ma ocupam de el, ar trebui facut rebrending zic eu, ca sa atinga potentialul. Sa ne gandim doar la faptul ca doar gazduirea pe 5 ani a costat 125 de euro, in rest o tema care pe vremuri era gratis, continut mai mult la categoria comedie, dar si cateva articole serioase, care au atras trafic bunicel.

kLumea.info de vanzare

Am decis de aproximativ jumatate de an sa vand o parte din domenii – site-uri de fapt, caci au si continut pe ele, printre acestea se numara si kLumea.Info – site de satira si umor. Ceva autoritate are, conform celor de la Moz, asa ca se poate lucra cu el destul de bine. Site-ul a trait viata lui din publicuitate, nu ma plang, doar ca deja am prea multe site-uri cam pe aceiasi nisa, iar kLumea desi poate fi folosit pentru a avea stiri kLumea, sau filme si seriale kLumea, mai trebuie si timp dedicat sau ma rog, bani investiti in content writing.

De ce sa cumperi kLumea.Info? Pai pentru ca are ceva vechime, deci autoritate, este brandabil si are ceva continut, deci te scuteste de munca pe o perioada de cel putin un an sau doi. Daca ti se pare un proiect viabil, nu ezita sa ma contactezi.Alte stiri kLumea: