kLumea in al cincilea an de viatakLumea a inceput sa vietuiasca acum patru ani si ceva, prin septembrie 2014, iar prin 2016 am gasit acest logo pentru site. Problema este ca dupa un aplomb nemaipomenit in primele luni, am cam lasat-o mai moale, atat de moale, incat azi abia daca am depasit 600 de articole. DA, ne merge binisor, pentru ca avem o gramada de chestii kLumea pe site, de la moduri interesante de a zice buna dimineata – de fapt asta era o rubrica la care tineam mult, pana am abandinat pagina cu acest nume de pe FaceBook – da ce zic eu abandonat cand de fapt a luat-o un prieten cu site cu tot, pentru doar 100 de euro!

kLumea in al cincilea an de viata

In legatura cu brandul kLumea nu mai avem nimic de spus, cred ca abia daca ne mai stie lumea, nu facem fata intr-o piata concurentiala. Asadar ramanem doar la articolele scrise bine, unele mai pe partea de gluma, caci asta ane-am dorit din prima zi, sa descrfetim fruntile romanilor. A, sa nu uit: vrei sa faci parte din echipa kLumea? Nimic mai simplu, sa ai simtul umorului dezvoltat, sa iti placa sa scrii si sa ne lasi un mesaj, te cautam noi.

Cred ca va trebui sa gasim totusi o nisa noua pentru site, ar fi ceva idei pentru anul viitor dar nu sunt sigur ca o sa gasesc puterea sa incep iar sa scriu aici. Oricum cine stie, poate voi gasi un colaborator dispus sa se distreze aici cu cititorii, nu ar fi ceva ce ne-ar mira. Important este sa fii un tip kLumea!Alte stiri kLumea: