Prietenul meu Marcel Stanica si-a propus sa il sprijine la prezidentiale pe unul dintre candidati si uite ce mi-a trimis: Este cam târziu pentru unii, dar incă nu prea târziu pentru mințile înțelepte!
Dragii mei! Nu sunt nici plătit să vă îndrum, nu mi sa promis nici o funcție în partidul Domnului Klaus Iohannis și nici nu voi abera niciodată niciunui Partid Politic! Dacă stau bine și mă gândesc, până și tatăl meu este adept al altui Partid Politic decât cel pe care îl susțin eu! Și!!! Susțin pe cine doresc, votez pe cine apreciez că merită să cârmuie trăsura și prin aceste râmduri, nu doresc decât să vă sugerez să mergeți la vot! Duminică este ZIUA ELIBERĂRII de sub jugul corupției! Votați contra corupților care ne-au dus țara în prăpastie, împotriva celor cere ne-au vândut aproape totul!
Doriți ca să deveniți sclavii Europei? Doriți ca cei de acasă să muncească pe câteva milioane amărâte și să piardă si ce nu le mai aparține încă?
Doriți ca cei corupți și mojici să ne conducă țara? Doriți ca săracii noștri părinți și rude să rămână in chin acolo acasă?
Sau doriți o Românie nouă? O Românie cu care să ne mândrim și pe care să o vizităm cu cea mai mare plăcere!
MAI SUNT CÂTEVA CEASURI PÂNĂ LA RĂSCRUCE!
Treziți-vă și votați pe cinecredeți că merită!
Eu nu vă pot sugera decât!!!
VOTAȚI-L PE KLAUS IOHANNIS
Unii spun că este neamț, că nu este ortodox! Și ce au făcut nenorociții de ortodoxi de la putere până acum? Au jurat pe Sfânta Biblie ca or să apere interesele Poporului! Și până la urma ne-au vândut pe toți? Este drept asta! Are vre-o importanță ce apartenență religioasă are acest KLAUS IOHANNIS? Sau sunt mai importante rezultatele și dovezile capacității lui ca om politic? Cică are 6 case! Și ce! E meritul lui! Are o istorie de câțiva ani buni ca Primar al orașului Sibiu, oraș care a înregistrat cea mai mare creștere economică dintre toate orașele din România! Oare de ce nu vă întrebați de ce toate astea?
Nu mai fiți naivi și aplecați urechea la mizeriile publicitare din ultima vreme! Eu doresc doar să vă sugerez un ultim indemn!!!
VOTAȚI KLAUS IOHANNIS ȘI DOAR AȘA VOM REUȘI SĂ STÂRPIM CORUPȚIA DIN ROMÂNIA!!!Alte stiri kLumea: