Multi spera ca in lupta ce se va da curand pe scena poitica din Romania, Klaus Iohannis il poate invinge pe Victor Ponta si astfel sa scapam de ciuma comunista. Acum drept sa spun nu stiu ce sa zic, daca vom avea si turul doi, sanse sunt suficient de mari ca Victor Ponta sa fie invins de Klaus Iohannis, caci 80% din cei cu care am discutat, chiar daca in turul 1 vor vota cu alti candidati, in turul 2 sunt decisi sa voteze cu democratii.Elena Udrea Presedinte

Elena Udrea Presedinte

Stateam si ma gandeam si eu, cu cine oare sa votezi? Cu Elena Udrea cu siguranta NU, cu Tariceanu nici atat, caci mi-e antipatic, iar ideea de a se uni cu PSD-ul fiind cel mai de dreapta partid din stanga nu ma atrage. Poate cu Monica Macovei ar fi o solutie, desi sincer nu vad sanse reale pentru ea ca viitor presedinte. Atunci ce sa fac? Sa votez inca din primul tur cu alesul PNL-ului [ ACL in prezent ] Klaus Iohannis ? Iar sunt pus in fata unei alegri de conjunctura, NU comunisti, deci contra lor.Ce sanse reale are Klaus Iohannis la prezidentiale?

Cativa prieteni din Munchen m-au rugat sa-l sustin pe Klaus Iohannis pentru functia de presedinte, trecand peste cererea ne-ortodoxa, caci prieten, prieten, dar pana la urma am si eu dreptul la opinie, nu-i asa? Norocul lor ca nu am pe cine alege – asta nu inseamna ca nu aveti nici voi, fiecare cu socoteala lui, eu ca liberal votez liberalii, desi nu sunt entuziasmat de variante.

Astept opinia ta, la singurul subiect serios de pana acum, caci daca nu ati remarcat inca, kLumea este un pamflet total, radical si fara aparteneta politica!Alte stiri kLumea: