Primesc zilnic pe FaceBook invitati ila jocuri online, incat am impresia ca cel putin jumatate din cei ce au un cont pe FaceBiik se joaca. Poate ca am sa incerc si eu Angry Birds pe FaceBook, desi nu sunt sigur ca exista si daca exista o sa joc online, caci prefer sa o fac direct pe iPhone, dar nici din asta nu am, la pretul la care se vinde varianta 5C. Asa ca astept sa prinmesc un iPhone 6 cu Angry Birds preinstalat, atunci sigur o sa fac primul pas catre jocurile gratuite.Am jucat mai demult Age of Empires, era distractiv si recunosc ca imi placea sa mai pierd vremea cand eram obosit si fara chef de munca, insa de atunci au trecut cel putin 10 ani, poate 15. Ce fac oamenii astia de toata ziua trimit invitatii la jocuri nu stiu, insa deja caut o metoa sa-i blochez.Cum blochezi invitatiile la jocuri pe FaceBook

Acum sa revenim la intrebarea principala, cum blochezi invitatiile la jocuri pe FaceBook? Nu stiu, dar sunt in cautarea de solutii, caci deja cand intru sa vad daca un fost coleg de liceu ma invita la o cafea, notificari cu sutele, dar din pacate sunt invitatii la jocuri! Culmea ca deja le primesc si pe email, am tot da SPAM, insa rezultatul este aproximativ zero!

Pentru a bloca o invitatie la un joc, teoretic cand primesti o astfel de notificare, apesi x-ul din dreptul ei – Opreste. Apare o chestie de genul “Nu vei primi notificări de la Cafeland”, si optiunea raporteaza aplicatia ca SPAM! Eu apas si pe ea! A mers pana una alta, incearca si TU!Alte stiri kLumea: