Irina Tarasiuc a ramas cu cetatenia romana dar nu-i foloseste la nimic, ieri pe 21 aprilie a fost chemata la audieri de catre Autoritatea romana pentru cetatenie, unde cantareata a explicat ca ea nestiind limba romana nu prea intelege ce este aceea cetatenie si ce este pasaport. Ea a mai explicat ca nici in rusa nu se exprima prea bine, asa ca ceea ce a scris ea pe pagina de facebook a fost interpretat gresit, ea de fapt a “bazarit” ceva si lumea i-a sarit in cap. Inclin sa-i dau dreptate, daca intelege limba romana si rusa cum spune ea, nu e de mirare ca a cerut azil politic in China.



Irina Tarasiuc a ramas cu cetatenia romana

S-au straduit multi sa o vada pe Irina Tarasiuc fara cetatenia romana, doar ca nu iese mereu socoteala de acasa cu cea din targ. Noi am scris primii despre retragerea cetateniei acum mult timp, ne-au citat mai multe publicatii, asa ca ne permitem sa fim primii care anunta ca nu i s-a retras cetatenia Irinei Tarasiuc, ba mai mult o va primi si pe cea chineza.



De ce nu i s-a retras cetatenia Irinei Rarasiuc? Pentru ca inca nu a fost dat publicitatii verdictul, uite de ce! Dar nu e timpul pierdut, cine stie ce ne rezerva viitorul, poate o veste buna, iar domnisoara necunoascatoare de limba va fi al patrulea cetatean roman care ramane fara cetatenie dupa 1990. Ieri pe 21 aprilie 2015 probabil ca s-a luat o decizie care va bucura pe multi, insa astazi pana la aceasta ora, Irina Tarasiuc este inca cetatean roman. Peste 1400 de persoane asteapta cu nerabdare vestea ce abuna, in grupul d epe facebook, dar se pare ca mai este de asteptat! Poate la stirile de la ora 20?



Alte stiri kLumea: