Ion Iliescu este viitorul presedinte al Romaniei, urmeaza sa se dea o ordonanta de urgenta incateva zile, pentru a pune capat incertitudinilor din PSD, oricum Ion Ilescu este cel mai longeviv presedinte din istoria post decembrista a Romaniei, avand la activ deja trei mandate, numar fara sot ce poate aduce ghinion. Florin Salam va face noul imn electoral pentru Ion Iliescu, care a spus:“Victor Viorel Ponta nu este inca copt, eu insa sunt deja rascopt, deci am mai multe sanse sa castig electorala. Nu am avere, nu am copii, nu am niciun interes sa ridic sau sa cobor tara, deci incet dar sigur va duc la vale! “Cine poate sa-l invinga pe Ion Iliescu in 2014?

Teoretic Ion Iliescu ar putea fi invins la urmatoarele alegeri de Vladimir Putin, asta daca viitorul presedinte de onoare al PSD va reusi sa introduca Romania in Uniunea Vamala, alaturi de Federatia Rusa si China. Insa la alegerile din 2014 Ion Iliescu nu are rival, desi deja Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu vrea sa reintre in PNL daca Ion Iliescu va candida la presedentia Romaniei. Iata deci ca zarurile nu au fost inca aruncate, lupta dintre PNL si PSD continua, doar noi oamenii kLumea am putea schimba ceva prin votul nostru.

KGB-ul a infirmat astazi printr-un comunicat al agentiei ITAR-TASS ca ar fi implicati in lupta pentru putere dintre presedintele actual al PSD si cel de onaore [ lipsit de onoare? ] al aceluiasi partid comunist reformat PSD. Iata ca reformatorii se inmultesc, ei fiind de fapt informatorii de ieri, reformatorii de azi!Alte stiri kLumea: