Cele mai interesante chestii le gasesti pe internet, asa ca o sa va punem la dispozitie in rubrica Internet cam tot ce gasim pe net si ni se pare interesant. Daca si tu crezi ca este kLumea, poti sa te alaturi grupului nostru, pe FaceBook, daca nu ti se pare interesant, inseamnaca ne-am atins copul.Salutare, are cineva vreo idee de ce nu mi se poate conecta laptopul la netul prim cablu ? Eroarea pe care o primesc este cea de pe ecran, tin sa mentionez ca pana acum numai pe netul de la cablu am stat, deci inainte a mers, dar aseara s-a luat curentul, iar acum de dimineata nu mai merge si nici beculetul de la socketul unde intra cablul nu se aprinde… are cineva vreo idee ?

Salut. Am și eu o problemă mai ciudată. Taică-meu încearcă să instaleze la unitate (lucrează în armată) Microsoft .NET Framework 3.5 (el având în calculator 4.0 … dar imprimanta cere 3.5..). Problema e următoarea: – nu are voie să bage stick-uri de internet / stick de memorie. Există cumva vreun installer offline?Salut! Vreau sa-mi cumpar un laptop si am buget cuprins intre 2.000-2.500 lei. M-ati putea ajuta cu o recomandare? Mentionez ca nu e pt. gaming sau mai stiu eu ce utilizare care sa-l solicite, as inclina spre un Asus, voi ce ziceti? Multumesc!

La ultima intrebare am un sfat: Nu cumpara de la aia de la care am cumparat eu, recomand insa ceva cu patru procesoare, ca sa-ti meraga kLumea orice, cred ca gasesti chiar la mai putin, HDD de 750 GB, eu mi-am luat unHP!Alte stiri kLumea: