Cine nu si-a dorit la un moment dat sa intalneasca o fecioara, iata si motivul pentru care o sa va tinem la curent cu horoscopul fecioarelor, singurele ramase la acest nivel din Romania. Fecioara este pura, este frumoasa si mai ales este iubitoare de frumos, un avantaj pentru toti barbatii frumosi din lume. Evident ca mai sunt si barbati fecioare, cazul arhicunoscut deja de Acasa TV, Mircea Solcanu – o superba fecioara dar … din pacate nu fecior.Avantajul zodiei consta in faptul ca toate fetele se nasc fecioare, insa pierd avantajul pe parcurs, la diferite varste – ingrijorator este ca aceasta varsta tot scade si scade, dar ce sa-i faci, asta e tehnologia viitorului care ne modifica fizicul si psihicul.Fecioara – acum mi-am adus aminte ca am avut niste prieteni de familie cu numele Fecioru, insa asta e o alta poveste – va avea noroc in dragoste, mai ales daca reuseste sa-si vrajeasca iubitul cu aspectul zodiei sale, insa va fi mereu pandita de pericolul de a trece in zodia vacii, lucru care desigur nu convine nimanui, pana si oaia e mai bine decat vaca.

Face casa buna cu balanta, cantarind salariul taurului – sau dupa caz al boului – insa viseaza mereu la un leu – sau unele mai recent la cativa euro sau dolari – sau cel putin la Cupidon sub forma unui sagetator. Cel mai mare ghinion insa pentru o fecioara este sa dea de un rac in viata lor, acest ava merge inapoi si tot inapoi, pana cand fecioara se va supara si-l va parasi.

Am primit o intrebare de la o fecioara: este astrologia o stiinta sigura? Raspuns: desigur, tot ce spune un astrolog este adevarat, este insa posibil sa se intample unei alte persoane.Alte stiri kLumea: