Guvernul a inghetat punctul de pensie iarnaGuvernul condus cu abilitate de doamna Dancila a anuntat ca a fost luata prin surprindere de iarna si de aceea a gasit punctul de pensie inghetat. Desi s-au incercat metode moderne de dezghetare, pana la primavara nu se vad sansele de a dezgheta punctul de pensie. Cine are pensie mare sai choar pensie speciala poate scapa de inghet in tarile mai calde, sau chiar in Costa Rica sau Madagascar. Cine nu are posibilitati sa-si dezghete pensia va trai asa cu ea pana la Sfantul Asteapta, cand promisiunile electorale se vor implini ca prin minune!

Guvernul Dancila a inghetat punctul de pensie iarna

Asadar un comunicat recent al guvernlui arata ca nu doamna Dancila este de vina ca au inghetat pensiile in Romania ci iarna si mai ales Iohannis. Acesta – presedintele Klaus [ ruda cu Santa Klaus ] spun ca pensiile au inghetat de la minciunile PSD-ului, care fac sa inghete nu numai apele ci si pensiile. Asa o fi, nea Klaus are el informatii secrete care probabil arata cine este adevaratul vinovat pentru inghetarea pensiilor in Romania!

Asadar, Liviu Dragnea, Dacila si Olguta au decis sa-l dea in gat pe presedinte la CCR – Curtea Constitutioanala a Romaniei – acuzat de incercari repetate de dezghetare a guvernului. Nu sunt sanse mari, la fel cum nici recenta destituire a lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor nu a fost o reusita. Pana la primavara mai puneti si voi o haina pe voi sa nu va inghete pensiile si salariile, alta sansa nu prea aveti!Alte stiri kLumea: