Imediat ce portalul kLumea a anuntat spaga electorala pentru absolventii Facultatii de Aeronave pilotii TAROM au declansat o greva spontana si au anuntat ca vor emigra in Rusia – dupa ce s-a aflat pe surese ca Vladimir Putin ar dori sa angajeze voluntari pentru avionul sau personal, piloti cu experienta care sa nu nimereasca din greseala in spatiul aerian UE. Florin Salam a scos imediat o manea dedicata pilotilor romani.Cu sau fara explicatie, dupa zeci de remanieri si angajari de directori la TAROM, pilotii romani raman cei mai prost platiti din Uniunea Europeana, primind cu 50% mai putin decat cel mai mic salariu comunitar. Totusi recunosc ca avem cele mai frumoase stewardese din Europa, ca a nu zic din lume, privilegiu pentru care salariile pilotilor au fost diminuate in mod constant.

In urma protestului nicio aeronava Airbus nu a plecat din Romania, caci restul pilotilor au decis sa nu intre uin greva, cel putin nu saptamana aceasta. Romania este singira tara care nu are piloti de rezerva, daca unul face gripa,m avionul cu care acesta zboara, ramane la sol. Incredibil dar foarte adevarat, motiv pentru care greva nefiind anuntata, pilotii de Airbus de la TAROM s-au declarat inapti pentru zbor, deci adio calatorie placuta.Conform site-ului oficial, flota TAROM are în componență șase aeronave Airbus: patru – A318-111 și două – A310-325.

Uite cum iarasi Traian Basescu le incurca itele marinarilor de aer, sau mai pe intelesul tuturor, aviatorii. Jos tiranul! Jos, adica la sol, nu in aer! Acum stau si ma intreb: este o legatura intre presupusul atentat din Liban si greva spontana de la TAROM?

Aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Roma-Fiumicino.Alte stiri kLumea: