Daca esti pasionat de glume, atunci cu siguranta site-ul kLumea este ceea ce-ti va aduce zabetul pe fata in fiecare zi, iar daca vrei sa adaugi si tu o gluma, cua tat mai bine! Chiar daca nu mergi la Pro TV sa participi la Master Chef sau Romanii au talent, poti incerca pe site-ul kLumea, aici castiga toti cei care participa. Daca tot am deschis vorba de Pro TV, stau si ma intreb, voi chiar ca mai uitati la serialul Las Fierbinti? Teoretic eu ma uit doar ca sa am ce scrie pe site, despre cat de prost a fost episodul de azi.Indiferent ca sunt glume cu Alinuta, glume cu olteni sau chiar glume cu animale, toate sunt primite cu drag pe site-ul nostru. De preferat ar fi sa fie glume noi, necopiate de pe net, insa pana la urma daca sunt glume bune, merg.Ne gandim sa deschidem si o pagina speciala cu glume sub forma de video, astea sunt in general preferate de cei ce posteaza pe FaceBook, deci ai un video haios, posteaza pe pagina noastra.

Un barbat si o femeie mergeau cu masina pe un drum de tara. Tocmai isi mutau mobila la parinti. Barbatul vede pe sosea un sconcs si i se face mila de el, asa ca hotaraste sa-l ia cu el, dar nu mai era loc in porbagaj asa ca ii zice sotiei sa-l tina la picioarele ei.
– Da, mai barbate, da’ mirosul??
– Las’ ca o rezista el!

Daca ti-a placut gluma, o poti distribui sau o poti trimite pe email prietenilor tai! Iar daca stii si tu o gluma buna, te rugam sa o spui cititorilor site-ului kLumea!Alte stiri kLumea: