Dupa o lunga asteptare iata ca artistul Gabriel Cotabita si-a revenit din coma, a vorbit si le-a spus celor din preajma ca se simte rau. Primele sale cuvinte au fost catre Eliza, abia apoi s-a plans de dureri. Un semn bun am spune noi, caci timp de mai multe saptamani Gabriel Cotabita s-a aflat in coma profunda, respirand doar cu ajutorul aparatelor. Acum ramane sa se vada care au fost urmarile acestui fapt, noi speram in ceea ce e mai bine.Gabriel Cotabita si-a revenit din coma

Gabriel Cotabita imi este drag nu doar pentru ca s-a nascut in acelasi an cu mine, dar si pentru ca muzica sa mi-a placut, indiferent ca s-a numit VH2 sau Holograf. Da, este oltean si am lucrat sa zicem asa, la UMEB – eu ca inginer si el ca primitor de leafa, insa nu m-am gandit la el niciodata altfel decat ca la un coleg de generatie si un bun cantaret.

Banuiesc ca nimeni nu-si mai aduce aminte de formatia Redivivus in care a debutat Gabriel Cotabita, insa stim pe de rost versurile melodiei “Domnisoara, nu pleca”, asa ca sunt sigur ca sunteti in asentimentul meu cand spun ca am sperat sa-l revad iar pe scena pe Gabi. Sau cine poate sa-mi zica in fata ca nu stie versurile melodiei “Noapte albastra”, dovada ca artistul este un sensibil.Vestea buna a venit, Gabriel Cotabita si-a revenit din coma si noi suntem alaturi de mama sa si de fata sa Eliza, pe care a si strigat-o imediat ce si-a revenit. Slabit cu peste 20 de kilograme, cantaretul isi va reveni probabil complet, cel putin asa speram noi. Bine ai revenit Gabi, printre noi!Alte stiri kLumea: