Asa imi vine sa rad cand il vad pe Ion Iliescu cum incearca sa ne convinga ca nu a fost nicio premeditare in revolutia din decembrie, incat imi vine sa-mi iau campii! Hai sa analizam doar un aspect, apoi mai vedem cine si pe cine pacaleste. Probabil ca te intrebi cine este  Ernő Neuländer, ei bine este tatal lui Petre Roman. Un comunist evreu [ fara a se considera etnia ceva rau, doar vreau sa zic ca e mai bine sa stim de ce si de unde decat sa ne dam mari patrioti], din anturajul lui Ion Iliescu. Si asa fara sa se cunoasca intre ei, au ajuns la balcon, hai mai Mos Gerila nu ne mai pacali, noi deja credem in Mos Craciun! Ca idee tatal s-a casatorit in Spania cu o comunista – Hortensia Vallejo! Acum cica sunt cu totii democrati, ma lasi?

Iata ce spune Wikipedia, nu eu – despre famila lui Petre Roman, asa ca nu avem de ce sa ne ascundem dupa degete, am fost condusi si poate inca mai suntem de catre comunisti!Documente recente demonstrează că Valter Roman a fost amestecat în complotul K.G.B. și al P.M.R. care avea drept scop arestarea guvernului Imre Nagy, după Revoluția ungară din 1956 de la Budapesta.Daca analizam putin acum si viata lui Ion Iliescu, devenit comunist pe cand eu nici macar nu m-am nascut, in 1953 – descoperim ca si el era din gasca celor ce nu ne prea lasau sa visam la libertate. Nu mai zic ca inca din 1944  era UTC-ist.

Ulterior a devenit șef de secție la CC al PCR (1965), prim-secretar al CC al UTC.

Vreti sa mai continuam sau deja ati prins ideea? Eu nu uit cuvantarea lui de inceput cu “dragi tovarasi” si nici nu uit colegul meu mort degeaba la Revolutie! Am dreptul sa NU UIT NICIODATA ce mi-au oferit comunistii – actualii PSD-isti!Alte stiri kLumea: