Emmanuel Macron este noul presedinte al FranteiEmmanuel Macron este noul presedinte al Frantei, a castigat ca independent in fata anti-europenei Marion Anne Perrine Le Pen. Acum Brigitte Macron este prima doamna a Frantei, ce-i drept cred ca o sa fie subiect de barfa,  avem cel mai tanar presedinte de numai 39 de ani cu o sotie de peste 60! Sotia lui Emmanuel Macron este nascuta pe 13 aprilie 1953, deci a implinit de curand venerabila varsta de 64 de ani, in timp ce sotul e nascut in decembrie 1977 – va implini 40 la iarna!

Emmanuel Macron este noul presedinte al Frantei

Casatoria lui Emmanuel Macron cu Brigitte a avut loc acum 10 ani, in octombrie 2007. Sotia presedintelui este nu doar prima domana a Frantei, este si bunica si are nu mai putin de sapte nepotei! A fost casatoritra de la varsta de 21 de ani cu un renumit bancher, provine dintr-o familie instarita. Actualul presedinte recunoaste ca s-a indragostit de actuala sa sotie de cand avea 15 ani iar ea era profesoara sa de teatru! Incredibila povestea lor de dragoste!

Modul in care a castigat alegerile Emmanuel Macron in fata radicalei de extrema dreapta Le Pen este extraordionar, cu aproape 65% din voturi in vreme ce erau temeri ca vom vedea Franta iesita din Uniunea Europeana sau cel putin din zona Euro, este de admirat. In schimb despre viata sa privata se va discuta mult, ma gandesc cum va fi cand sotia va avea 70 de ani si sotul 45? Voi ce parere aveti, intre cei doi mai este dragoste sau doar interes material?Alte stiri kLumea: