Vladimir Voronin si Marian Lupu au semnat un document prin care vor sa ridice veniturile moldovenilor cu 10% zilnic, in asa fel incat intr-un singur an acestia sa devina miliardari. Proiectul de lege prevede ca salariul in lei moldovenesti sa fie convertit in ruble rusesti, astfel in fiecare zi leii din buzunarul moldoveanului de rand se vor inmulti – in ruble. Decizia este exceptionala, doar ca mai trebuie avizata si de Parlamentul Moldovei, insa ghici cine se opune cel mai tare: Dodon! Pai lui nu-i convine sa i se tranfere averea in ruble, el vrea culmea in euro si dolari. Oare stie Dodon ceva si nu ne spune?



Daca am trece si noi la rubla, economia Moldovei ar creste de la o zi la alta, am avea cresteri in toate domeniile. Minune, am putea ieftini si gazul daca am stabili pretul in ruble si nu in dolari, ce a va mai spunem, ar fi o binecuvantare sa aruncam leul si sa trecem la rubla! Bravo celor doi economisti de seama, Voronin si Lupu – mai trebuie doar sa schimbam limba de stat in cea chineza.



Studii recente ale istoricilor de la Mosocva au ararat ca de fapt moldovenii din stanga Prutului au origini chinezesti, deci trecerea la limba oficiala chineza ar fi benefica dar si conforma cu realitatea. Cercetatorul Statilovici Vasilevici Leaninka a demonstrat deja ca 99% din cuvintele moldovenesti vin di limba chineza, iar orezul ar putea fi salvarea Moldovei. O alipire la China ar rezolva toate problemele cetatenilor dintre Prut si Transnistria – in ideea ca deja de mult nu mai avem granita pe Nistru!



Alte stiri kLumea: