Duminica alegeri la ChisinauNu stiu cum au facut moldovenii dar parca copiaza direct de la noi romanii, duminica au alegeri pentru primarie – fix un an sta primarul asta, iar el poate fi fie comunist – PSR si deci pro rus, fie un avocat de oligarh – cel care ii apara inca pe Topi [ fugiti in Germania, dar condamnati definitiv in Moldova].  Aband in vedere ca am un cumnat moldovean, am facut prinsoare ca ies comunistii, socilaistii ca sa fiu exact – dar indiferent cine iese tot aiurea va fi. Urmarile acestor alegeri? Nastase care era deja un nimeni a crescut, madam Radu a cazut de tot, desi se spunea ca e sustinuta de Plaha, care uite nu mai este atotputernic!

Mai fusese un candidat unionist, chiar deputat parca la Basescu in partid, la noi in Romania. Un candidat kLumea as zice eu, Codreanu. Pacat ca nu a avut sanse, deci la final dezastru in Chisinau. Socilaistii daca iau si capitala, se vor agita putin si iau si parlamentul, maia les daca fac ceva pomeni de la primarie. Uite asa, adio drum european pentru Moldova, nu stiu daca va mai curge ceva gaz pe gazoductul Iasi – Ungheni – Chisinau [ aici am dubii ca va fi finalizat tronsonul 2 ].

Mai interesant va fi sa aflam car evor fi relatiile romani – moldovenesti, iar ajungem la cortina de fier? Mai trec moldoveniii cu biometricul granita? Despre unire nu mai vorbesc, caci fara Vieru si sotii Aldea-Teodorovici, in Moldova nu discutam de asa ceva!Alte stiri kLumea: