Chiar daca multi credeau ca la vasrsta ei Dianna Rotaru va ramane nemaritata, asta pentru ca in Republica Moldova nu exista emisiunea Burlacita, iata ca o nesperata stire vine de peste Prut, impreuna cu poza Diannei Rotaru si a viitorului ei iubit. Recuosc ca dupa ce am vazut pozele facute de Dianna Rotaru in bucatarie eram convinsi ca-si va gasi perechea, mai ales ca acum nu mai are grija cresterii copiilor, deci isi poate dedica intreaga afectiune iubitului.Dianna Rotaru se marita

Vestea a cazut ca un trasnet in inimile admiratorilor, insa evident ca acum e prea tarziu pentru cei ce nu au indraznit sa-i spuna direct Diannei Rotaru ca o iubesc, poate asa ar fi avut o sansa, ganditiva doar la faptul ca pana si Lorena Bogza, prezentatoarea de la Pro TV s-a casatorit cu un om de afaceri, fost consiler la primarie, asa ca nu era prea greu sa fii chiar tu sotul Diannei Rotaru, insa de acum vei ramane doar cu suspinele.

Breaking news! Mircea Tudor a reusit sa vanda RoboScan-ul elvetienilor! Din pacate societatea Tudor Tech va oferi de munca altora, nu muncitorilor romani, dar asta e o alta treaba, indiferent cat am vrea noi sa fim de patrioti, banii nu au miros, asa ca ceel 120 de locuri de munca vor fi ocupate de muncitorii din Berna!La final va transmitem din partea frumoasei Dianna Rotaru: Nu disperati, daca inca nu aveti o iubita sau o sotie, inseamna ca aceasta inca nu s-a nascut! Iata si dovada: Berlusconi are 71 de ani, iubita lui 18, Madonna are 52 de ani, iubitul ei 21, Bill Gates are 51 de ani, iubita lui 24. Lista contiuna, ba chiar va recomandam sa aflati cati ani are iubitul rusoaicei Alla Borisovna Pugacheva!Alte stiri kLumea: