Stiti ce ne-am gandit? Hai sa vedem unde merita sa mergi in concediu in Romania, in afara de litoral si statiunile de la munte, pe Valea Prahovei sau Brasov. Eu am fost vara asta la Cascada Balea si la Balea Lac, a fost superb, iar cazarea o recomand in satul lui Badea Cartan, e mai ieftin iar noi desi am stat la hotel, cred ca daca vom strange pozele voastre de la diverse pensiuni, vom vedea unde ne cazam la anul! Si poat emai facem ceva interesant: grupuri de vacanta, ne strangem mai multi si mergem impreuna in concediu. Daca nu iese mai ieftin, macar va fi mai interesant.Destinatii turistice kLumea

Multi aleg Delta Dunarii, eu nu o sa ma pronunt pentru ca nu-mi plac tantarii si nici nu prea ma dau in vant dupa macarea din peste. Insa nu trebuie sa uitam ca la Sulina avem cel mai kLumea nisip din Romania, poate chiar de la Marea Neagra.

As mai propune Vatra Dornei, desi nu am mai fost in zona de cel putin 20 de ani, imi aduc aminte de dulceata de afine facuta din ce am cules din Vatra Dornei, asa ca ma gandesc ca o sa caut o pensiune cu preturi kLumea si o sa ma duc iar.Daca ai si tu experiente placute din vacanta, trebuie neaparat sa ne spui si noua, sa mergem si sa confirmam ca acolo e cel mai kLumea loc de vacanta din Romania! Cu cat mai multe destinatii de vacanta confirmate, cu ata mai bine pentru toata lumea!Alte stiri kLumea: