Eu ca sa scap de raceala folosesc usturoi cu miere, fara sa ma chinui tare mult. Reteta e simpla, o capatana mare de usturoi curatat si apoi miere, punem inr-un borcan mic de 200 ml cateii de usturoi, adaugam pana sus miere de albine si lasam astupat ermetic la racoare si la umbra. In cateva zile se inegreste si cu trei sau maxim patru lingurite de miere am scapat de raceala!Cum scapi de raceala in trei zile

remedii raceala si gripaDaca tratamentul asta contra racelei nu-ti place, desi eu cred ca e cel mai bun, nu necesita cheltuieli mari, mierea ajuta oricum si usturoiul are proprietati miraculoase, ce vrei mai bun decat asta pentru a te trata de raceala? Simti ca te doare capul, ai febra si nu ai putere de loc? Inseamna ca ai racit sau ai gripa, iar tratamentul cu ceai de ghimbir si cateva lingurite de miere cu usturoi sunt cel mai bun remediu pentru tine! Este 100% natural, nu prea are contraindicatii – evident cei ce au alergii sau probleme cu stomacul, se vor feri de usturoi, ghimbir si alte produse naturale care maresc aciditatea – in rest la liber!Eu am scapat de careala de fiecare data cu tratamentul asta, dar recunosc ca am luat si o doza de antibiotice, asa ca sa fiu sigur ca virusii nu au nicio sansa. Intrebati medicul de familie sau farmacistul ce va recomanda ca antibiotic, nu faceti dupa capul vostru, asa cum am facut eu!

Care e diferenta dintre raceala si gripa? Asta ar trebui sa stiti totusi, caci desi pare sa fie cam tot aia, nu este. Prima chestie care ar trebui sa va puna pe ganduri este durata, raceala trece repede pe cand gripa nu. Dar cum ne dam seama daca am racit sau daca avem gripa? Te simti obosit, te doare capul si stranuti? Atunci ai racit! Dar daca ai febra, de obicei trece de 38 -39 de grade si in cazuri severe ajunge la 40 de grade, atunci ai gripa! Iar daca e rosu in gat, atunci ai gripa 100%, mergi la medic fara sa mai stai pe ganduri!Alte stiri kLumea: