Cum sa-ti gasesti iubirea in functie de zodieSa presupunem ca esti din zodia fecioarei si iti cauti cel/cea mai bun(a) partener(a), oare cum sa-l gasesti fara sa gresesti? Exista un algoritm care nu da gres niciodata, in continuare vom explica pe intelesul tuturor cum poti vedea daca iubitul/alesul tau este cel potrivit pentru tine in functie de zodie. Sa vedem ce calcule preliminare trebuie facute in functie de zodia feicaruia, indifrent ca este baiat sau fata. Primul pas: data nasterii si inaltimea: luam ziua, luna si anul, le adunam si inmultim cu inaltimea actuala in centimetri, extragem radicalul patrat si pastram intregii. Aceasta trebuie sa fie ziua de nastere a iubitului in baza de numeratie 8.

Cum sa-ti gasesti iubirea in functie de zodie

Cei care nu stau foarte bine la matematica dar vor sa afle datele iubitului corect/adecvat/perfect o pot face cu un calcul simplu, sdac din anul nasterii lor pe cel al iubitului si daca rezultatul este exact luna de nastere al acestuia, ati gasit iubitul ideal/perfect. Evident ca nu ne asteptam sa nimerim din prima, iar daca nu suntem pretentiosi putem face testul sarutului, mai simplu si fara atatea calcule. Mai jos vom detalia cum se poate face testul sarutului pentru a descoperi daca zodia iubitului/iubitei este cea care trebuie.

Luam luna noastra de nastere, ne sarutam cu alesul de n ori – adica daca esti mascut in martie, te saruti de trei ori. Daca ai ramas fara aer, el este alesul sau ea este aleasa ta! Nu-i asa ca este simplu? Atentie! Cei din zodia taur nu trebuie sa ia pe cineva din zodia pestilor, iar cei din zodia berbec nu trebuie sa ia o fecioara – rezultatele sunt catastrofale! In rest, merge oricum si cu oricine! Bafta si dragoste eterna!Alte stiri kLumea: