Stiu ca va uitati cu interes la serialele turcesti, chiar si eu ma uit la Puterea destinului cu Sila si Boran, insa daca te intereseza cum poti plati amenda dupa ce esti batut, dar mai ales unde se intampla asta, va zic eu: in Turcia la Ankara. Desi multi ar putea crede ca este o gluma, asa cum v-am obisnuit din cand in cand pe site-ul kLumea, acum este pe bune. O femeie din Turcia a fost amendata pentru ca sotul ei s-a ranit la mana in timp ce o batea!Cat sunt amenzile in Turcia

Pentru ca sotul ei s-a ranit la mana in timp ce o batea pe sotia sa, tribunaul din Turcia a amendat sotia cu 3000 de lire, adica aproximativ 1000 de euro, dar si sotul a fost amendat. Urmarea procesului este clara, sotul a continuat sa-si bata nevasta, efect zero! Parca esti in Romania, desi la noi parca astfel de intamplari vezi mai greu.

Ma gandesc cum ar fi sa ajung in instantele turcesti daca sunt turist strain, dar mai bine sa nu vorbim – cine stie cand ma apuca dorul sa vad Efes si ma sui in masina! Mai ales dupa intamplarea din Ungaria, cand am fost sa vizitez si eu Parlamentul de la Budapesta, am parcat si am platit cu monezi la aparatele de taxat din parcare – evident in limba maghiara, afacerea asta m-a costat o amenda de 20 de euro, pentru ca am intarziat sa-mi iau masina jumatate de ora! Mai traim oare in libertate sau am ajuns un fel de sclaci ai guvernelor, indifrent de tara?anunturi onlineAlte stiri kLumea:

  • Nu sunt noutati kLumea astazi!