Cum pot scapa de mirosul neplacut al picioarelorStiu ca de multe ori v-ati intrebat: cum pot scapa de mirosul neplacut al picioarelor si sa scap definitiv de el? Sfatul meu este sa va spalati pe picioare, insa altii au gasit o metoda mai buna si cu efecte benefice incaz de raceala? O vedeti in poza de mai sus, experimentata si de un reporter kLumea. Incredibil adescoperire a fost facuta culmea, nu de cercetatorii din Romania ci de cei din Moscova. Ei probabil au inceput cu mirosul de usturoi din gura, apoi au trecut la cel de la picipare. Bravo lor!

Cum cap de mirosul neplacut al picioarelor

Stau si ma uit ce vesti mai dau cei de la ziarele online din Romania: veste soc, ce va face Fuego de maine? O sa cante sub numele sau adevarat, Paul Surugiu! Mai ce veste de milioane! Nu mai stiu ce sa cred, toti ne copiaza pe noi, car ela randul nostru i-am copiat pe cei de la Times New Roman? Cu marea deosebire ca la noi mai gasesti si chestii serioase, adic ace spun eu mai gasesti, 99% sunt serioase si restul de 50% sunt asa mai in gluma, mai in serios. Cum e posibil sa avem procentele astea? Pai de la guvern, nu voteaza astia in sate in proprtie de 250%? Asa si la noi, la un sondaj de opinie instant, pe strada – 99% au spus ca site-ul kLumea este unul serios. La o analiza atenta, noi am ajuns la concluzia ca stirile serioase sunt doar de 50%.

Revenind la mirosul neplacut din gura sau cel al picioarelor nespalate, cu ceapa si usturoi trec, asta e sigur! Nu ma credeti? Incercati si discutam dupa, ok?Alte stiri kLumea: